De Brug Twente
Dokter P. Oosthoekstraat 45
7462 JR Rijssen

06-20 686 244
( ook via SMS en whatsapp )

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.debrugtwente.nl

Like ons ook op Facebook

Helaas.....
Zoals verwacht moeten we inderdaad de deuren sluiten tot minimaal 14 januari....... Iedereen die een afspraak heeft staan word geappt/gemaild en ik maak weer een lijst voor na de lockdown, je word dan weer benaderd voor een nieuwe afspraak...

Mochten er mensen zijn die nog een 5 rittenkaart of cadeaubon willen bestellen dan horen we dat graag en sturen je een tikkie, De kaart / bon staat voor je klaar na de lockdown of als je dat wil kun je hem op afspraak afhalen!
kan via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app/sms via 06 - 20 686 244. Alvast onze hartelijke dank, voor nu blijf gezond en geniet van elkaar en de komende feestdagen.

Warme groet, Mirjam en Hendrie,
Team De Brug Twente.
En dan is het vakantie en is de praktijk gesloten tot maandag 9 augustus! Inmiddels is ook de 1e week na de vakantie al weer vol, mocht je dus willen boeken dat kan vanaf maandag 16 augustus.

We zijn dankbaar voor alle klanten die ons hebben gevonden in deze vreemde tijd, nieuwe uitdagingen hebben we opgezocht en zijn we aangegaan! Voor nu is het even rust en de accu weer opladen zodat we straks weer aan de slag kunnen met ontspanning brengen!

Uiteraard is het mogelijk om gewoon je afspraken te boeken voor na 9 augustus Dat kan via alle bekende manieren, de voorkeur geniet de online agenda via : https://debrugtwente.planetzelf.com/m/
maak 1 keer een inlog aan en je kan gelijk onze agenda inzien en je eigen afspraak inplannen!

Natuurlijk kan dit ook via mail ; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appen/SMS via 06 20 686 244.
Tenslotte mocht je willen bellen, helaas nemen we de tijdens vakantie sluiting telefoon niet op!


Met ontspannen groet,

Team De Brug Twente.
Helaas lieve mensen:

Ook wij ontkomen niet aan een volledige lock-down en zijn per 14 december 2020 gesloten tot in ieder geval 19 januari 2021. In de week voorafgaand zal er meer duidelijk worden over wat er na deze periode zal gaan gebeuren.

Deze periode is in de online agenda afgeblokt. Na deze datum word er gekeken hoe en waneer en op welke manier we weer open kunnen. Houd vooral de fb pagina in de gaten voor de maast actuele info.

Voor nu rest ons niks anders dan iedereen hele fijne, gezellige en gezonde feestdagen te wensen en we hopen iedereen in goede gezondheid weer te mogen begroeten in het nieuwe jaar!

Met ontspannen groet,
Hendrie en Mirjam, Team De Brug Twente


Na een drukke tijd van heel veel afspraken en evenveel leuke mensen op de tafel nu even de tijd voor een nieuw bericht.

Dit is het jaar waarin we het 10 jarig bestaan van onze praktijk vieren! Ooit begonnen in 2011 als Massagepraktijk Rijssen en daarna verder als De Brug Twente. Al die jaren houden we ons bezig met diverse vormen van massage, behandelingen en wellness. We proberen om een brug te zijn naar sport maar ook herstel en ontspanning, rust en vooral jezelf!

Om te vieren dat we dit al 10 jaar mogen doen hebben we de volgende leuke actie bedacht, eerst voor onze “vaste” klanten of klanten die dat graag willen worden 😉

In de maand JUNI zijn de 5 rittenkaarten in de aanbieding;

30 minuten van €120,- voor € 100,-

45 minuten van €170,- voor € 150,-

60 minuten van €220,- voor € 190,-

90 minuten van €340,- voor € 300,-

Daarnaast verloten we onder alle verkochte kaarten vanaf dinsdag 1 juni tot donderdag 1 juli 2 gratis kaarten van 5 x 30 minuten twv €120,-!

Er zijn natuurlijk een paar voorwaarden;

• Alle kaarten worden afgerekend uitsluitend via tikkie.

• Je mag meerdere kaarten kopen en doet dan ook mee met alle gekochte kaarten! (dus bijvoorbeeld 2 kaarten is naam1 en naam 2 etc)

• Kaarten zijn 1 jaar geldig, met uitzondering van eventuele verplichte sluitingen i.v.m. covid19 etc.

• Kaarten staan niet op naam en mogen dus door meer dan 1 persoon gebruikt of als cadeau gegeven worden!

• Kaarten zijn niet te gebruiken voor cranio en aroma-touch behandelingen!

• Uitslag zal in de praktijk, deze website en onze Facebook pagina worden vermeld. We loten via naamloten.nl

Na de zomervakantie (medio september) komt er nog een 2e actie!


Met ontspannen groet,

Team De Brug Twente.
COVID19, wat doen wij in de pratijk anders dan normaal?

Onderstaande maatregelen zijn op dit moment van kracht in onze praktijk ivm covid19;

* We kunnen GEEN duo massages aanbieden ivm de 1,5meter, die kunnen we niet waarborgen bij een duo.
U kunt te allen tijde de afspraak verzetten als u last heeft van 1 of meer van de onderstaande klachten;

   • Verhoging of koorts

   • Hoofdpijn, verkoudheid, loopneus of niezen

   • Hoesten (al dan niet licht)

   • Verlies van smaak en/of geur.

* Bent u op vakantie zijn geweest in een land/gebied waar een oranje of rood reisadvies van kracht is / geworden terwijl u daar was? Zou u dan svp 2 weken willen wachten met het maken van een afspraak? Dat geld ook als u GEEN klachten heeft of negatief bent getest op covid19. 


* Mondkapjes; het is niet verplicht om een mondkapje in de praktijk te dragen maar dat mag uiterraard wel.
   Wij zijn geen openbare ruimte en mensen komen alleen op afspraak.
   Wilt u graag dat wij een mondkapje dragen? geef dat svp even aan dan doen we dat. 

In het kader van het bron en contact onderzoek van de GGD het volgende, Iedereen die bij ons in de agenda staat heeft zijn 06 nummer en eventueel mail adres opgegeven, indien noodzakelijk moeten wij deze gegevens verstrekken aan de GGD voor een bron/contact onderzoek. Wilt u dit niet geef dat svp aan, dan vermelden we dat in ons systeem! Bij geen bericht gaan we ervan uit dat u toestemming geeft.

Uiteraard zijn we blij als u zo lang mogelijk van tevoren kunt afzeggen, dan is er wellicht ruimte voor iemand anders. Maar gezien de bijzondere omstandigheden gaan we hier ruim mee om. We hopen op uw begrip in deze!!

We hopen u snel te kunnen verwelkomen op de tafel.

Hendrie en Mirjam,
Team De Brug Twente