De Brug Twente
Dokter P. Oosthoekstraat 45
7462 JR Rijssen

06-20 686 244
( ook via SMS en whatsapp )

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.debrugtwente.nl

Like ons ook op Facebook


Sinds voorjaar 2016 is het bij 
De Brug Twente ook mogelijk om een zwangerschapsmassage te boeken!

Dus ben je aanstaande moeder of wil je iemand verrassen die binnenkort moeder wordt? 


Een zwangerschapmassage bij De Brug Twente is een heerlijke massage gericht op ontspanning en verlichting van zwangerschap ongemakken. Ervaar zelf de voordelen van massage tijdens de zwangerschap!


Wij geven de zwangerschapsmassage op een hydrokussen, waarbij je op je rug ligt. Daarnaast is het ook mogelijk om de massage in zij-lig te ondergaan. 

In de eerste 3 maanden van de zwangerschap masseren we niet. Het is niet aangetoond dat je een zwangerschap door massage kunt beeindigen, maar wij willen dat risico niet lopen. Vanaf 14 weken kan er in overleg gemasseerd worden tot het einde van de zwangerschap.
Natuurlijk hebben partners ook behoefte aan wat ontspanning en wat is er nou leuker dan samen te genieten. Het kan bij De Brug Twente. Boek een duo massage voor jou en je partner!

Zwangerschapsmassages zijn mogelijk voor 45 en 60 minuten (duo massages waarbij 1 of 2 zwangerschapsmassages worden gegeven zijn alleen in 60 minuten). Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. direct voor het maken van een afspraak!