De Brug Twente
Dokter P. Oosthoekstraat 45
7462 JR Rijssen

06-20 686 244
( ook via SMS en whatsapp )

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.debrugtwente.nl

Like ons ook op Facebook

Op dit deel van de site vindt u informatie over de verschillende massage vormen waarin wij gediplomeerd/gecertificeerd zijn.
In het dropdown menu kunt u een keuze maken voor Sportmassage, Ontspanningsmassage,onze topper zwangerschapsmassage,  hoofd/gezichtsmassage, Hotstone massage, Coldstone massage, Lomi Lomi massage en voetreflexmassage

Wij hebben echter ook de mogelijkheden voor een duo massage!

Als een van de weinige massagepraktijken bieden wij de Duo-massage en de 4-handen massage. Wilt u samen met uw familielid / partner / vriend / vriendin tegelijk genieten van een massage? dat kan bij De Brug Twente! U hoeft niet beide voor dezelfde massage te kiezen, wel moeten beide massages voor dezelfde tijd geboekt worden, we hebben de keuze uit 60 of 90 minuten.
Elke maand hebben we een Duo zaterdag waar we de hele dag alleen duo's doen, kijk op FaceBook (zie de FB knop aan de rechterzijde van de pagina) voor de data! 

Ook kunnen we u een 4 handen massage aanbieden, u word 60 minuten lang door 2 masseurs tegelijkertijd gemasseerd, voor en achterzijde van uw lichaam en als afsluiter tegelijkertijd een hoofd en voet massage! echt een heerlijke ervaring!

kijk voor prijzen van deze massages op de pagina tarieven!

Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel met 06-20 686 244