De Brug Twente
Dokter P. Oosthoekstraat 45
7462 JR Rijssen

06-20 686 244
( ook via SMS en whatsapp )

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.debrugtwente.nl

Like ons ook op Facebook

Een heerlijk, geurige, ontspannende ervaring! 
doterra oils
Aroma Touch is geen massage, maar meer een aanraking. Er wordt met 8 verschillende essentiële oliën gewerkt langs de meridiaan energiebanen op rug en hoofd en op specifieke drukpunten op oren en voeten. De kracht van de behandeling zit in de dieptewerking door de oliën van hoogwaardige kwaliteit.

De techniek wordt onder verdeeld in 4 stappen (stress vermindering, verbetering van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en bevorderen van innerlijke balans), die samen een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren ondersteunen. Elke stap wordt ondersteund met 2 oliën die ieder hun eigen specifieke werking hebben.

De Aroma Touch techniek is speciaal ontwikkeld voor doTerra door dr David Hill (expert op het gebied van therapeutische toepassingen van essentiële oliën en alternatieve geneeskunde) en duurt ruim 45 minuten. Voor prijzen zie tarieven.

DoTerra werkt uitsluitend met 100% CPTG oliën (Certified Pure Therapeutic Grade). De oliën zijn dus vrij van chemische middelen en pesticiden.
Wij gebruiken de oliën van doTerra dagelijks bij koken/bakken, (verdund) op de huid, maar ook in een diffuser om een aangename geur in de kamer te verspreiden. De producten van doTerra zijn ook bij ons te koop, vraag naar de mogelijkheden.