Olie Leven

10 olien

Wilt u meer leren over Essentiële Oliën? Dat kan. we hebben een gratis 7 daagse online cursus voor je samengesteld. 7 dagen lang ontvang je een mail van ons met daarin informatie over Essentiële Oliën. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden.

Naast alle massages en behandelingen zijn wij ook getraind in Essentiële Oliën. We geven hier informatie diverse informatie workshops over.
Op dit moment kunt u bij ons terecht voor de introductie workshop. Hier vertellen we wat over een tiental Essentiële Oliën.

De workshop Essentiële Oliën en kinderen geven we ook met enige regelmaat. U kent het vast wel, kinder hebben allemaal wel eens last van eczeem, buikkrampen, moeite met slapen, driftbuien. Maar ook berg bij babies, oorpijn, bedplassen, groeipijnen, luizen etc....)

De derde workshop die wij kunnen aanbieden is de workshop Emoties en Essentiële Oliën. Veel mensen, maar zeker ook kinderen hebben baat bij het gebruik van Essentiële Oliën bij emotionele uitdagingen. We hebben het hier over verlies, angst, slapeloosheid, loslaten en dergelijke.

We heten u graag van harte welkom op een van onze Olie Evenementen. Deze vindt u in het dropdown menu van Olieleven onder aanmelden. Naast de workshops die wij organiseren is het ook mogelijk om een workshop bij u thuis te organiseren. Wij geven workshops op locatie aan individuen en kleine groepen tot 10 personen. Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Bent u geinteresseerd om ook business te maken van Essentiële Oliën, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag op weg!