Coronavirus

Met uw en onze veiligheid in het hoofd hebben we besloten na bekendmaking van de nieuwe maatregelen van de overheid om De Brug Twente tot nader order te sluiten!

Ik neem contact op met mensen die een afspraak hebben staan de komende tijd en via Facebook en de site houden we iedereen op de hoogte. Denk om jezelf en elkaar!

Met warme en nog steeds ontspannen groeten,
Team De Brug Twente.

Kerstvakantie 2019;

We zijn inmiddels gesloten en aan het genieten van een ontspannen vakantie, we zijn weer open op donderdag 2 januari 2020.

Langs deze weg willen we al onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertouwen het afgelopen jaar en wij wensen iedereen ontspannen, liefdevolle, gezonde, gelukkige en fijne feestdagen!

De hele maand januari hebben we een heerlijke hotstone- of ontspannings massage van 60 minuten voor € 45,- in de aanbieding!
reserveer op tijd dan maken wij de stenen warm!

Boeken kan via WhatsApp, Messenger of de mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met ontspannen groet,
Team De Brug Twente.

De tarieven voor 2020

Voor het eerst in 4 jaar gaan we de tarieven en leveringsvoorwaarden een beetje aanpassen.

Hieronder het overzicht van de aangepaste tarieven per 1-1-2020:

Sport en welness massages (tussen haakjes de oude prijzen);

30 minuten word € 28,- ( was € 27,-)
45 minuten word € 39,- ( was € 37,50 )
60 minuten word € 50,- ( was € 48,- )
90 minuten word € 80,- ( was € 77,- )

het dalurentarief word ook aangepast naar € 25,- voor 45 minuten ( was 20 voor 40 minuten), daarnaast schrappen we de toeslag voor gebruik van de iZettle!

Natuurlijk passen we ook de prijzen aan voor de 5 ritten kaarten;

30 minuten word € 120,- (was € 115,-)
45 minuten word € 170,- (was € 160,-)
60 minuten word € 220,- (was € 210,-)
90 minuten word € 340,- (was € 320,-)

We hopen op deze manier de kwaliteit die u van ons gewent bent te kunnen blijven bieden.

Met ontspannen groet,

Team De Brug Twente.

Einde van het jaar....

Het einde van 2019 nadert met grote stappen, soms lijken het wel sprongen?
Iedereen is druk met feestdagen en kado's druk met familie etc etc.
Vergeet vooral niet om in die drukke december maand zo hier en daar wat tijd voor jezelf te nemen, ONTSPAN zo hier en daar!
Hoe dan zult u zich afvragen? Nou boek bijvoorbeeld een mini vakantie op de massage tafel! Even helemaal weg van alles tijd voor jezelf, in deze koude maanden heerlijk met bv een hot-stone massage waarbij u word gemasseerd met warme stenen! Ook bij onze wellness massages gebruiken we warme kokos olie, dus kom en GENIET!

En natuurlijk nog een tip, zelf ontspannen is belangerijk maar vergeet ook uw dierbaren niet! onze kado-bonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,- met of een bedrag of een massage er op zo staat er geen bedrag vermeld maar wel een heerlijke massage van 30, 45, 60 of zelfs 90 minuten hoe fijn is dat!

Zoals u wellicht heeft gezien gaan onze tarieven per 1-1-2020 iets omhoog. U kunt natuurlijk nu nog wel een massage boeken, kadobon halen en/of een 5 rittenkaart aanschaffen voor de tarieven van 2019!

Met ontspannen groet,

Team De Brug Twente.

Hittegolf.....

Hittegolf in aantocht!

Zoals inmiddels bekend is er voor volgende week een stevige periode van dooi in aantocht.... Omdat het (te) warm word voor massages hebben we moeten besluiten om volgende week de praktijk na s'middags 14.00 uur te sluiten.
Mocht het weerbericht onverhoopt wijzigen dan gaan we opnieuw kijken. we zijn dus WEL open van 8.30 uur (of op verzoek en indien mogelijk eerder) tot 14.00 uur.

Wij hopen op uw begrip!
Met ontspannen groeten,
Team De Brug TwAfbeelding kan het volgende bevatten: buitenente.

Feestdagen 2018.

Wij van De Brug Twente wensen iedereen fijne feestdagen en een goed, gezond en vooral ontspannen 2019!

Dit jaar zitten we vol maar er zijn nog een paar plekjes op 3 en 4 januari 2019, mail, app, sms of messenger voor meer info.

We zijn er weer!Na een heerlijke ontspannen vakantie zijn we inmiddels weer volop in de weer met massages en het brengen van ontspanning. Om dat vakantiegevoel nog even vast te houden of te krijgen hebben we de openingsaanbieding verlengd tot 30 september! dus kom en geniet nog even voor jezelf of natuurlijk voor een familielid, vriend, vriendin, partner etc, Zeg het voort!

Aanbieding;
Een ontspanningsmassage van 60 minuten voor € 25,-!
deze aanbieding is zowel overdag als savonds te boeken,
alleen helaas niet als zwangerschaps-, duo-, hot-stone-, lomi-lomi massage of klachtenbehandeling.
Uiteraard kunt u daarvoor wel gewoon een afspraak inplannen.

Geniet van een heerlijk uurtje ontspanning, een mooie manier om de vakantie te beginnen of te verlengen natuurlijk.. Wanneer komt u ook even de nieuwe praktijk uitproberen? U bent van harte welkom. (Het delen van dit bericht word gewaardeerd!)

boek uw afspraak via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via de sitewww.debrugtwente.nl of via whatsapp 06 20 686 244 of via messenger.

Vakantie 2018In verband met de vakantie is de praktijk gesloten van maandag 30-7-2018 tot en met zondag 19-8-2018.
Wij wensen iedereen een ontspannen en heerlijke vakantie toe en we staan weer voor u klaar vanaf maandag 20 augustus.

Met ontspannen groet,

Team De Brug Twente.

Verhuizing.....

GEWELDIG NIEUWS!

Vanaf vandaag zijn we weer open voor onze klanten. 
Het heeft even geduurd maar we zijn zelf erg blij met het resultaat! Komt u binnenkort ook even kijken en genieten van een wellness- of sportmassage? Er volgt nog een uitgebreide foto-shoot maar hier alvast even een impressie;

Ons nieuwe adres is Dr. P. Oosthoekstraat 45, 7462JR in Rijssen, zie ook de website; www.debrugtwente.nl

( natuurlijk zijn we gewoon via mail, app, SMS en messenger bereikbaar! )

Met ontspannen groet,
Team De Brug Twente.

LOVE BOX

LOVE BOX dicht Wil jij jezelf en iemand die je lief vindt
 verrassen voor Valentijn? Dan hebben wij
 een perfect iedee. We hebben een
 goedgevulde box in hartvorm. Er zit een
 heerlijke duo  massage van 60 minuten in.
 De rest blijft een verrassing :)

Kindermassage

Sinds eind 2016 zijn wij ook gecertificeerd (docent) kindermassage!

Aanraken is een levensbehoefte. In onze westerse cultuur lijken we dat soms makkelijk te vergeten. Er zijn altijd wel prioriteiten of dingen die moeten.
Regelmatig zien we kinderen die onrustig zijn, die niet goed slapen (zowel inslapen als doorslapen), hyperactive kinderen, drukke kinderen en kinderen die moeite hebben met de begrenzing van het eigen lijf.

Als (docent) kindermasseur kunnen wij individueel met een kind (en zijn/haar ouders) werken, maar we kunnen ook met groepen werken. Een mooi traject om bijvoorbeeld op scholen of verenigingen te doen.

Wij hebben een traject van 5-7 lessen waarin we de groep leren hoe je respectvol masseert. De leerkracht/groepsleider ontvangt een reader en tips hoe ze dit verder kunnen oppakken.
In het individuele traject starten we met een intake en plannen we 4 sessies, die indien nodig uitgebreid kunnen worden.

De kindermassage is geschikt voor kinderen van ongeveer 4 - 12 jaar.
Neem voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op!